Hoe kan ik zwendel met persoonlijke beschermingsmiddelen vermijden?

Halyard antwoordt

O&M Halyard is zich onlangs bewust geworden van pogingen tot fraude met betrekking tot de verkoop van onze producten in verband met COVID-19. Wij zullen alles doen wat in ons vermogen ligt om onze klanten te helpen en deze activiteit te bestrijden. Onze klanten en consumenten moeten zich ervan bewust zijn dat er mensen zijn die zich frauduleus voordoen als aangesloten bij ons bedrijf of die authentieke HALYARD merkproducten verkopen terwijl dat niet zo is. Deze activiteit vindt hoofdzakelijk plaats via e-mail en op onlinemarktplaatsen.

Wij begrijpen de druk die momenteel op de hele toeleveringsketen in de gezondheidszorg wordt uitgeoefend en willen al onze klanten en consumenten waarschuwen voor deze activiteit.

Voordat u akkoord gaat met de aankoop van een HALYARD merkproduct moet u zich bewust zijn van het volgende:

  • O&M Halyard verkoopt of verzendt geen producten rechtstreeks aan consumenten. Wij verkopen via een netwerk van distributiepartners. Zorg ervoor dat u zaken doet met een erkende Halyard Distributiepartner.
  • O&M Halyard aanvaardt geen betalingen via BitCoin of PayPal. Elk aanbod dat betaling via deze kanalen of via een ander webgebaseerd kanaal vereist, is verdacht.
  • Indien u een e-mail ontvangt die beweert van O&M Halyard afkomstig te zijn en deze wordt verzonden via een e-mailadres dat een ander domein dan hyh.com gebruikt (bijv. [email protected]), dan is dit geen geldig e-mailadres.
  • Producten die op online marktplaatsen (Amazon/Wal-Mart/Ebay) worden verkocht, worden vaak door verkopers van derden aangeboden. De enige erkende verkopers van producten van het merk HALYARD in deze kanalen zijn Owens & Minor en Amazon (als u op Amazon winkelt). Als u van een andere verkoper koopt, kunnen wij de authenticiteit van de verkoper of de producten niet garanderen. Verder kunnen wij u niet helpen als het product niet aankomt zoals geadverteerd. Wij raden u aan voorzichtig te zijn en de beoordelingen en recensies zorgvuldig te lezen.

Als u vragen of twijfels hebt over de geldigheid van een aanbod, kunt u contact met ons opnemen via [email protected].

Verwante Artikelen

Categories:

COVID 19  PPE